Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Montgomerie kritiserar lagkamrat

/

Annons
Storbritannien/Irland ligger under mot Europa i Seves Trophy. Då valde Colin Montgomerie att kritisera lagkamraten Ian Poulter för att inte stödja de övriga i laget under den första dagens spel.
Montgomerie är upprörd över att Ian Poulter inte fanns vid sidan när Padraig Harrington och Paul McGinley spelade gårdagens sista match. Poulter valde i stället att träna efter att han och Nick Dougherty förlorat mot Henrik Stenson och Thomas Björn.
 Poulter var den enda spelaren som inte var med och peppade sitt lag. Det är bra av honom att träna, men det finns tider till det också. Nu kände vi alla att det inte var rätt tillfälle, säger Montgomerie.
Ian Poulter tycker att saken blivit uppförstorad men medger samtidigt att han givetvis borde ha varit närvarande när lagkamraterna spelade.
 Jag kände att jag behövde slå några bollar, men självklart skulle jag ha gjort det när alla spelat klart. Nu har jag lärt mig en läxa och saken är avklarad, säger han.
Efter den andra dagens spel behåller Europa sin ledning trots att Storbritannien/Irland närmade sig något. Europa gick på fredagen från 4-1 till 6-4.

Mer läsning

Annons