Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dregla över årets skoterprylar i första avsnittet av Skoter-tv

Längtar du efter snö lika mycket som vi gör? Medan du väntar kan du trösta dig med att dregla över förgasare, drivmattor och kammar i första avsnittet av Skoter-tv.
– Vi vet att skotern fängslar otroligt många människor. Nu ska vi grotta riktigt djupt i skotervärlden. Men vi behöver dina skoterklipp för att det ska bli bra, säger Jonas "Heavy" Stentäpp som programleder satsningen.

Annons

Nu drar vi i gång Skoter-tv på riktigt. I dag släpps första avsnittet där Jonas "Heavy" Stentäpp och tillsammans med Martin Trygg bakom kameran åker runt till ett gäng skoterhandlare och spanar in årets hetaste prylar.

– Vi vet att skotern fängslar otroligt många människor i den här delen av Sverige. Nu ska vi grotta riktigt djupt i skotervärlden, säger Heavy.

Vi kommer från december och framåt publicera ett knippe avsnitt av Skoter-tv där vi bland annat träffar skoterveteraner, ett gäng extremåkare och åker på skotersafari i fjällvärlden.

– Skotern har många olika nischer och spår, alltifrån galningarna som voltar med sina maskiner till naturälskare som vill åka på långa lugna turer i vacker fjällmiljö. Vi kommer att försöka fånga de olika delarna i vår programserie, säger Fredrika Hillervik, nyhetschef på dt.se.

Eftersom vintern låter vänta lite på sig i år så behöver vi nu era egna skoterklipp för att kunna frossa i snö. Har du gjort det galnaste hoppet, kört sjukt snabbt, kört det lösaste pudret eller bara har lite fina snö- och skoterklipp?

Mejla dem via sprend eller mejla dina youtube-klipp till: jonas.stentapp@mittmedia.se

Senast i dag behöver vi få in ett gäng nya klipp till vårt nästa avsnitt!

Mer läsning