Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nubben: Jag har svårt att förstå namnhysterin

Warg, Wennerberg och Laakkonen. Inga självlysande stjärnor på förhand, men man vet aldrig när Kent Norberg värvar. — Det kommer inte att komma någon pressrelease från Timrå IK med Peter Nordströms namn på, säger Timrås sportchef.

Annons
När gårdagens fem nyförvärv presenterades så var det direkt supportrar som muttrade och klagade över att det inte är några tunga namn.
Vi har ett koncept vi jobbar efter och det kommer vi att fortsätta med. Vi bygger på det sätt vi själva tycker är riktigt. Vi kommer aldrig att värva de värsta namnen, för vi jobbar inte så, säger Kent Norberg.
Vad säger du om kritiken mot värvningarna?
Jag har svårt att förstå namnhysterin. Sista åren har vi haft nio-tio spelare som provat på landslagsspel, så jag vet inte vad namn är för folk.
Man kan väl vänta med att tycka till efter säsongen. Då kanske de här killarna är stora namn helt plötsligt. Och är exempelvis en sådan som Per Ledin bättre än Mattias Wennerberg?
I och med gårdagens värvningar börjar Timrå IK:s spelartrupp få sitt slutgiltiga utseende.
I dagsläget har man fem centrar om Yared Hagos stannar och när dansken Frans Nielsen i Malmö blir officiellt klar.
De övriga tre är Kristian Gahn, Peter Regin och Fredrik Warg.
Vi har gett Yared möjligheten att fundera över situationen innan han tar ett beslut. Vi ville inte tvinga fram något. Skulle han försvinna måste vi täcka upp honom och skulle han bli kvar kan någon av centrarna spela ytterforward, säger \"Nubben\".
Backsidan?
Vi har sju backar och kommer ligga lågt där ett tag. Lasse Jonsson har sagt att han vill vänta väldigt länge och det är där vi är nu.
Robert Carlsson kommer inom kort skriva på ett nytt kontrakt, men det är fortsatt oklart med publikfavoriten Kent Manderville. När det gäller Jonathan Hedström, så beror det på om han får NHL-kontrakt eller inte.

Mer läsning

Annons