Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny Saintsspelare på gång

Sundsvall Saints fortsätter att bygga lag. En spelare från ett icke namngivet stockholmslag är på väg in och förväntas skriva på i dag. Bland spelarna med ett frågetecken efter sig finns Madeleine Malmbom och Vera Janjic.

Annons
Sundsvall Saints håller på att fylla ut en av de fyra återstående platserna i truppen.
– Vi har ytterligare en svensk spelare som är muntligt klar. Det är en stockholmstjej som vi har pratat med tidigare, säger sportchef Peter Johansson, utan att vilja nämna några namn innan kontraktet är påskrivet.
Vilket hon ska göra i dag om allt går som det är tänkt.
Om Madeleine Malmbom drar på sig Saintslinnet ännu en säsong återstår att se. Hon har sökt till en utbildning i Umeå, och har provtränat med ligakonkurrenterna Umeå Comets. Hon förväntas lämna besked när hon vet om hon blir antagen till studierna.
En annan spelare som det också finns frågetecken kring är Vera Janjic.
Hon skulle åka hem till Serbien för att operera sitt skadade knä, men där bedömde läkarna att operation inte var nödvändig.
– Tydligen så har hon hittat andra vägar att gå än operation, men vi tror ändå att hon kommer att bli för dyr för oss, förklarar Peter Johansson.
– Vi har sett kontraktserbjudanden som gör en förvånad att hon har varit kvar så där kan vi få svårt att hävda oss. På andra ställen kan hon få pengar så hon till och med kan spara en slant.
Nyförvärvet Ann Höglund är sedan tidigare värvad till Janjics position, så hon är inte längre högprioriterad.

Mer läsning

Annons