Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyckelspelare stannar i Plannja

Annons
Håkan Larsson och Jim Enbom skrev på torsdagen på nya kontrakt med Plannja. De var den gångna säsongen de individuellt sett mest framgångsrika i Luleåklubben, där de också fått sin basketfostran. Nu ska de hjälpa Plannja att återta SM-bucklan. De två Luleåprofilerna har skrivit tvåårskontrakt med klubben.
 Både Håkan och Jim har lokal anknytning och är två av våra viktigaste spelare. Deras underskrifter betyder mycket både för klubben och laget, säger den nöjde klubbdirektören Lars Mosesson i ett pressmeddelande.
Med undantag för två år i Europa har den snart 31-årige spelfördelaren Håkan Larsson varit Luleå trogen hela karriären. Under en rad år var han också en bärande spelare i landslaget. Den senaste säsongen snittade han 15 poäng, 6 assist och 4 returer, och var Plannjas mest värdefulla spelare tillsammans med Fred Drains.
Den drygt tre år yngre Jim Enbom har tidigare haft en begränsad roll i Plannja. Under säsongen som gick hittade han dock sin roll och blommade ut som en av de viktigaste spelarna.
Med torsdagens underskrifter har fem spelare kontrakt över nästa säsong i Plannja. De övriga är Fred Drains (forward), Stefan Hellgren (guard) och Mats Olsson (forward).

Mer läsning

Annons