Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyförvärv klart - tränare fick nej

Sundsvall Hockey tackade nej till tilltänkte tränaren Ismo Läntinen. Samtidigt har klubben gjort klart med sitt första nyförvärv - Tobias Renlund från Boden.

Annons
I onsdags träffade klubbledningen den finske elitcoachen Ismo Läntinen. Men han fick nej direkt.
Han hade jättebra hockeymeriter men var för dålig på svenska och talade så gott som ingen engelska alls. Så min bedömning var att vi inte vågade chansa, säger Ulf Zetterström i Sundsvall Hockey.
Trots att bara en handfull spelare är klara för klubben så väljer Sundsvall Hockey att inte stressa.
Visst vill man väldigt gärna göra klart med en tränare, men vi får inte ha så bråttom att vi blir dumma, säger Zetterström.
Snabbt har det gått ändå. För i onsdags dök det upp två nya namn, där klubben ska träffa den ena i dag. Kvar bland tilltänkta tränare är också kanadensaren Bernhard Kaminski som tredje alternativ.
På spelarfronten fick klubben i går sitt första nyförvärv. 22-årige forwarden Tobias Renlund från Boden har skrivit på för 1+1 år.
Jättekul! Sundsvall verkar vara en bra förening, säger Tobias.
Tobias Renlund har en tuff spelstil och har spelat med Bodens A-lag i fyra säsonger, vilka ramlade ur Allsvenskan i år. Säsongen 03-04 gjorde han 24 poäng, vilket är hans bästa säsong poängmässigt. Renlund har även tre juniorlandskamper i bagaget.

Mer läsning

Annons