Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Philadelphia förstärker på backsidan

Annons
NHL-laget Philadelphia Flyers har gjort klart med backen Derian Hatcher, som inte fick nytt kontrakt med Detroit Red Wings. Hatcher har skrivit på ett fyraårskontrakt och återförenas med Ken Hitchcock som numera är tränare i Flyers. Tidigare spelade de tillsammans i Dallas och vann Stanley Cup 1999.
 Derian är en unik spelare och en mycket viktig förstärkning för laget, säger Hitchcock till Canadian Press.
Flyers har även förstärkt försvaret med Mike Rathje från San Jose. Rathje har skrivit på för fem år. Dessutom förlängde klubben kontraktet med backen Chris Therien med ett år. Alla tre var så kallade fria agenter.
 Vi förlorade tre bra försvarsspelare i Vladimir Malachov, Marcus Ragnarsson och Mattias Timander och var tvungna att fylla luckorna efter dem. Det tycker jag att vi har lyckats bra med, säger Flyers general manager Bob Clarke.
Veteranen Steve Yzerman har gjort klart för ytterligare ett år i Detroit, vilket blir hans 22:a säsong i klubben. 40-åringen har vunnit tre Stanley Cup-titlar med Detroit under karriären.
 Jag är glad över att han fortsätter en säsong till. Jag är säker på att han har mer att ge, säger Detroits general manager Ken Holland.

Mer läsning

Annons