Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Präktig skräll på Hagmyren

Annons
Midsommarkransen på Hagmyren med 40 000 kronor till finalvinnaren slutade med en präktig skräll när Ulf Eriksson vann med Steven Karström-tränade Staro Teaspoon. Detta efter att han inte alls varit särskilt bra i försöket och hankat sig med till finalen via en
sjätteplats.
I finalen blev det fjärde utvändigt och även om han avslutade bra långt ut i banan såg det hopplöst ut med Mississippi som ryckte undan till stor ledningen i sista sväng. Men ledaren stumnade och Staro Teaspoon höll farten och hann dit på fina 15,8.
I försöket vann Robert Bergh med Isa Dibs som svarade för ett bra lopp och säkert höll undan även om Trögds Edvin kom snabbt sista biten. I finalen fick Isa Dibs tredje utvändigt, men hennes attack ebbade ut och hon var slagen när galoppen kom vid ingången till upploppet. Robert Bergh blev dubbelsegrare efter att också ha vunnit med Chain Expert som från springspår prickade rätt och bestämde hela vägen till en mycket enkel seger före Texas Amarillo som liftat i rygg. Ulf Ohlsson avslutade sedan midsommarafton med att leda runt om med J.K. Pontus.

Mer läsning

Annons