Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Rent förtal"

– Det är rent förtal och mycket genant. Örjan Lindström är en av de anklagade och han tillbakavisar alla påståenden om fiffel i hockeyförbundet.

Annons
Örjan Lindström är tillsammans med Jan Wikström och Lars Johansson polisanmälda för ekonomiska oegentligheter. De satt i MFF-styrelsen fram till i år där Lars även var kassör.
Själva ställer sig både Örjan Lindström och Lars Johansson mycket frågande till vad de anklagas för.
Jag har absolut ingenting att dölja och jag får inte ihop det på annat sätt än hämndlystnad från Punnbergs sida, säger Lars Johansson.
Han syftar på förbundets kanslist Arne Puunberg efter hans korta tid i Sundsvall Hockey där de tre misstänkta också varit verksamma.
Något som dock tillbakavisas av MFF:s ordförande Sören Huring.
Puunberg är mycket proffsig och har gjort arbete efter uppdrag av styrelsen.
Enligt Lars finns det förklaringar till flera av de frågetecken förbundet tar upp, men han anser att man inte försökt ta reda på hur det egentligen ligger till.
Jag har frågat Sören Huring men han säger att det inte angår mig. Och jag har inte tecknat några avtal heller, säger Lars Johansson.
Även Örjan försäkrar att han inte gjort något i syfte att tjäna pengar på förbundet.
Tvärt om.
Jag har aldrig haft så dyra telefonräkningar som när jag satt med i styrelsen. Och det har jag inte fått ett öre för.
Han säger att han hört att det pratats en tid om att trion skulle ha försnillat pengar och att han tagit mycket illa vid sig.
Jag blir jävulskt ledsen. Jag har tre barn som alla spelar hockey och det har gått så långt att jag inte går på deras träningar och matcher eftersom det blir prat. Jag har knappt visat mig, säger Örjan.
ST har även sökt Jan Wikström för en kommentar, dock utan att lyckas.

Mer läsning

Annons