Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Selånger Bandy i svenska cupen

Selånger SK tar sats mot bandyallsvenskan genom att möta — allsvenskt motstånd.
I går kom lottningen av nysatsningen på svenska cupen. SSK finns med i Edsbyhallen 13—16 oktober och möter i gruppspelet Motala, Hammarby och Villa.

Annons
Suveränt. Tre tuffa matcher så tidigt på säsongen ger en bra start och bör också kunna ge våra ledare och spelare tydliga signaler på var vi står tränings- och kvalitetsmässigt, säger en jublande glad Stefan Thors, sportchef med uppgift att ge Selångerlaget så bra förhållanden som det bara går att få...
Vi är ju fortfarande ett division I-lag, men vill på alla plan försöka växa in i elitkostymen. Tufft träningsmotstånd är ett viktigt sätt att lyckas med detta, fortsätter Thors.
På ledarsidan är det nu klart att HAIK-profilen Ulf Pettersson blir assisterande tränare till Kåre Öberg, medan fjolårets assisterande, Bengt "Fia" Wengberg, kommer att övergå till sysslan som materialförvaltare.
Uffe Pettersson kommer närmast från Härnösand, där han senaste säsongen tränade ett av HAIK:s ungdomslag. Tidigare har han spelat i såväl HAIK som Söråker och Selånger.
Som en liten kuriositet kan nämnas, att Uffe fanns med i Selångers trupp när vi åkter ur Alslvenskan för tio år sedan. Nu får han chansen att "reparera" detta ifall vi lyckas med vår målsättning i vinter, säger Stefan Thors.

Mer läsning

Annons