Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Shaaban allt närmare Hammarby

Rami Shaaban kommer allt närmare en flytt hem till Sverige. Han och Hammarby är överens. Så långt har inte klubben nått i förhandlingarna med Fredrikstad.

Annons
Enligt Aftonbladet är landslagsmålvakten, som står under kontrakt med den norska elitklubben även 2008, och Hammarby muntligen eniga om ett fyraårskontrakt. Men det är inget värt om inte Hammarby kan komma överens med Fredrikstad.
Norrmännens prislapp är enligt uppgift fem miljoner kronor. Hammarbys första bud var betydligt lägre och nobbades av Fredrikstad.
– Vi är optimistiska att vi ska lösa det. Men det handlar om mycket pengar och saker kan fortfarande gå snett, säger Hammarbys informationsansvarige Urban Rybrink till Dagens Nyheters nätupplaga.
Rami Shaaban, 32, har tidigare påpekat att han vill flytta hem till Stockhom för att komma närmare sin mor och sin son.
Hammarby har länge varit ett hett alternativ och Shaaban har enligt uppgifter till TT åkt runt och tittat på lägenheter i Stockholm.
Hammarby kan få loss pengar om anfallaren Paulinho säljs, men klubben påpekar att Shaaban inte är den ende målvakt man har ögonen på.
Nyligen värvades Kristoffer Björklund från Brommapojkarna. För en vecka sedan gick Hammarbys reservmålvakt Benny Lekström andra vägen.

Mer läsning

Annons