Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skön seger i Sundsvall Cup

Annons
Mitt namn är Henry Sjögren och jag går på Nackstaskolan och är 15 år.
Jag spelar handboll i Sundsvall HK och jag har spelat i åtta år. Helgen som var så spelade vi Sundsvall Cup i Nordichallen. Innan hoppades och trodde vi att vi skulle vinna och det gjorde vi också. Vi vann mot Sollefteå i finalen med 1815.
För att förbereda oss har vi konditionstränat två gånger i veckan och det är roligt men man blir väldigt trött.
Nyligen så vann vi vår serie. Vår bästa spelare heter Filip \"Biffen\" Bengtsson-Westin och spelar höger-9:a. Han gör hälften av målen varje match för att han är så stor och teknisk. Vår mitt-9:a heter Mattias Nordholm och han är vår Vranjes. Själv spelar jag vänster-6:a och gör bara några mål varje match, men också de snyggaste.
Nu i vinter var vi i Alingsås och spelade SM. Det var roligt att slå lag som Redbergslid, men vi kom inte längre än de 16 bästa i Sverige eftersom vi förlorade med två mål mot Lugi. Vi bodde på ett bra hotell för att vara utvilade inför matcherna. Vi åkte tåg ner och det tog sju timmar, men det var det värt. På resan hem så sov alla nästan hela resan. Sedan var det bara att gå till skolan direkt från tåget, men då slapp jag idrotten.
Henry Sjögren, 8B, Nackstaskolan

Mer läsning

Annons