Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutsignal: Leksand - Timrå

Annons
Första perioden:
Timrå startade vasst och tryckte tillbaka Leksand tack vare tre powerplay. Peter Regins dribbelnummer efter 17 minuter som skickade tre leksingar upp på läktaren var av den högre skolan och kunde gett 1-0 till rödvitt. 134 i skott till Timrå säger en del. 00 i mål tyvärr ännu mer.
Andra perioden
Betydligt sämre från Timrå, som tog onödiga utvisningar. Leksands 1-0 kom därför logiskt, och oj, vad öppet det var när hemmalaget kontrade efter att Sanny Lindström hade haft jätteläge på 0-1-mål. Repliken i powerplay i slutsekunderna var viktig och rättvis.
Tredje perioden
Bättre fart och en del farligheter, men Leksand var heller inte farliga. Matchen stod och vägde till Frans Nielsen på egen hand fixade 21. Kontring i boxplay som Nielsen förvaltade på ett sätt som anstår en lirare. Leksand fick ett jätteläge i spel fem mot tre i 47 sekunder, men Manderville, Styf och Lindström gjorde ett hästjobb i egen zon.

Nervigt och svagt
Jo, nog syntes det att det är två lag med stora problem som möttes. Ingen vågade göra det där lilla extra, och allt för mycket skott togs långt, långt ifrån målen. Är det två kvalserielag det här, eller ska Djurgården blanda sig in i den striden?

Betydelselöst powerplay
Bra spel i numerärt överläge, men vad gör det för Timrå när det inte blir några mål. Först när man blev två man mer på isen blev det resultat.

Pampigt värre
Leksands nya hockeytempel, Ejendals Arena, är en härlig mix av arenorna i Karlstad och Linköping. Luftigt, läckert och pampigt. Dessutom en överlägsen ljudanläggning. Precis så här ska en modern hockeyarena se ut.

Citatet
\"Giv oss frid. Vinn!\"
De tappra Timråfansens banderoll på läktarplats. Och efter FEM raka förluster blev det till slut utdelning för 40-talet tillresta supportrar.


Betygen
Målvakt:
Mika Oksa 3
Första femman:
Teemu Aalto 2
Kalle Koskinen2
Peter Ström2
Valeri Krykov3
Kent Manderville3
Andra femman:
Pär Styf3
Johan Svedberg2
Mattias Wennerberg1
Fredrik Warg1
Robert Carlsson2
Tredje femman:
Anton Strålman3
Sanny Lindström3
Per Hallin2
Frans Nielsen3
Janne Laakkonen3
Fjärde femman:
Mats Hansson-
Calle Johansson-
Magnus Nilsson1
Peter Regin3
Christian Söderström2

Mer läsning

Annons