Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutsignal: Modo– Timrå

Annons
Modo Timrå

Första perioden
En tämligen händelselös start, egentligen hela vägen fram till Modos Tobias Viklund tryckte sig runt Teemu Aalto och fixade 1 0 för Modo inpetat till slut av Morten Green. Timrå skapade egentligen ingen riktig farlighet. Modo hade därmed en puck i Timråkassen i slutet, bortdömd för spel med hög klubba.

Andra perioden
Betydligt piggare start av Timrå, som var aggressivare, och spelade bra i powerplay dock utan att få in pucken. När Strålman och Lindström hamnade på botbänken tvingades Timrå utkämpa 1.17 i numerärt underläge, vilket avklarades utan problem. Efter en för tidig periodvila spelades ytterligare 3.21.

Tredje perioden.
Öppnare spel, och Timrå var faktiskt det lag som förde spelet. Skotten många, dock i fel läge och för dåliga. Krizan ska rättmätigt få beröm för starkt spel, men nog borde Timrå ha kunnat förvalta nåt övertag. Att nollas offensivt för tredje gången i år är inte bra. Men tyvärr en korrekt bild av Timrås spel just nu. Trots 19 36 i skott totalt.

Citatet
Räkningen får de väl skicka till Timrå. Det var ju dom som tacklade honom.
En röst i publiken efter Magnus Nilssons tackling på linjedomaren Klas Nilsson.

Dåligt bortafölje
Länsderby och spelarna snackar om häftigt dubbelmöte. Då uteblir bortafansen. ST räknade till tio Timråtröjor på ståplats. Först buandet hemma mot Mora, och sen det här. Har Timråfansen tappat geisten?

Matchens tackling
Jo, för det var det. Magnus Nilsson dundrade in linjemannen Klas Nilsson i sargen så att den senare slog en volt och krossade plexiglaset med ena skridskon. En något generad Magnus Nilsson bad sedan sin namne från Umeå och ursäkt, innan båda gick till förtida pausvila.

Kasst passningsspel
Passen ska sitta på bladen, predikar ungdomstränarna. Men inte ens Timrås elitlirare lyckas med det. I går var det massor av pass bakom, långt framför eller helt i blindo. Särskilt kul att titta på? Nej, knappast.

Betygen
Målvakt
Mika Oksa3
Första femman
Teemu Aalto (b)2
Kalle Koskinen (b)2
Peter Regin (f)2
Frans Nielsen (f)2
Kent Manderville (f)3
Andra femman
Sanny Lindström (b)2
Carl-Johan Johansson (b)1
Christian Söderström (f)1
Kristian Gahn (f)2
Robert Carlsson (f)2
Tredje femman
Anton Strålman (b)2
Johan Svedberg (b)1
Peter Ström (f)1
Valeri Krykov (f)2
Magnus Nilsson (f)2
Fjärde kedjan
Blake Sloan (f)2
Fredrik Warg (f)2
Mattias Wennerberg (f)2
Avbytare
Mats Hansson (b)2

Mer läsning

Annons