Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smått och gott om hockey

Annons
Citatet
Min pappa jobbar som sportjournalist, så då gör han väl ingenting.
(Frans Nielsen passar på att skoja med ST:s hockeyreporter när pappa Fritz, som varit på besök i Timrå ett par gånger i vinter, kommer på tal)

Comeback för Åhlund?
2002 hjälpte veteranen Håkan Åhlund till att hålla Timrå IK kvar i Elitserien.
Numera är 38-åringen bosatt hemma i Örebro, men i torsdags dök han upp i Timrås omklädningsrum i flitigt samspråk med Kalle Koskinen och Frans Nielsen.
Han såg ut att vara långtifrån en comeback, men hockeyvärlden är galen så ...

Redaktörn rekommenderar
Surfa in på www.littmar.se för en härlig nostalgitripp någon mörk vardagkväll i vinter. Samlaren och Timråfantasten \"Bärra\" Littmar visar upp delar av sin gedigna samling av bland annat autografer och matchtröjor.

Roligt på presskonferens
Leif Boork bjöd på sig själv på presskonferensen i Arenan i torsdags. Det slutade med gapskratt från \"Boorken\" själv, Kenta Johansson och alla medias representanter.
Inte bara de goda mackorna som förgyller i pressrummet.

Om redaktörn får bestämma
Så spelar min gamle fotbollsadept Jonas Lindström seniorhockey omgående.
Antingen i Timrås fjärdekedja eller i Sundsvall Hockey. Vad sitter det i? Varför tar de ansvariga inte sitt ansvar? Eller ska han tvingas i väg för att utvecklas, som Sebastian Lauritzen i Bofors?

Redaktören drömmer om
Att få träffa legendaren Igor Larionov igen och det kan bli verklighet. Vi möttes i ett glatt möte i Detroit 2002 och i januari hoppas vi på en repris i Klanghallen i Brunflo.

Vad tycker du?
Elitseriespecial varvat med NHL-special på lördagarna i ST. Mejla eller ring in din åsikt om den här specialläsningen. Vad är bra? Vad är dåligt? Vad vill du läsa? Håller du med redaktörn?
Mejla till mattias.eriksson@st.nu eller ring på 060-197176.

Mer läsning

Annons