Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sörenstam har inte gett upp segern

Det ville sig inte riktigt för Sörenstam den tredje tävlingsdagen av US Open på Cherry Hills Country Club utanför Denver.
—  Jag har inte gett upp hoppet om att kunna vinna. Jag ska ge allt jag kan och spela aggressivt i morgon, sade den tidigare favorittippade Annika Sörenstam.

Annons
Sörenstam slutade rundan på 73 slag, två över par. För att ha chans att komma ikapp det otursamma resultatet efter de två första dagarna, då hon låg på 22:a plats, hade hon behövt en betydligt bättre dag på jobbet.
 Det gick lite upp och lite ned i dag. Jag tycker egentligen inte att det gick så illa och är ganska nöjd med hur jag spelade, sade hon.
 Jag fattade flera bra beslut därute. Men det är en tuff bana.
Överallt möts den svenska världsstjärnan av ovationer från publiken. "Go Annika!", hörs vilken green hon än hamnar på. "Go, get them!"
Fick åskådarnas viljekraft bestämma skulle just hennes bollar hamna i hålen lite snabbare.
Men Annika Sörenstam hade otur på flera puttar, och lyckades inte komma ikapp från sitt underläge. Hon spelade dock bättre på de avslutande nio hålen än på de första.
I går sade du att sex slag inte var mycket att ta igen, sade en reporter på presskonferensen. Säger du så i dag också, med bara en dag kvar att spela?
 Nja, svarade Annika Sörenstam, som trots allt föreföll vara på gott humör.
 Jag har spelat i motsvarande underläge tidigare och vunnit. Jag kan bara hoppas på en riktigt bra dag i morgon.

Mer läsning

Annons