Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storförlust för Sundsvall Hockey

Sundsvall Hockey åkte på en storförlust borta mot Piteå i Allsvenskan.
— Det var en dålig match från vår sida men vi har viktigare uppgifter som väntar, sa Sundsvalls andretränare Magnus Forsberg och syftade på den kommande kvalserien.

Annons
Sundsvall öppnade matchen mot Piteå hyfsat trots att det var hemmalaget som tog ledningen. Med mindre än två minuter kvar av den första perioden kunde Niklas Zetterström kvittera efter att laget haft ett flertal chanser. Endast 36 sekunder in i mittenperioden gjorde Dennis Ejdeholm 21 för Piteå och efter det for puckarna in bakom Jimmy Danielsson.
Vi gjorde en del individuella misstag, markeringsmissar och sådant som dem fick utdelning på. Siffrorna blev lite större än vad de borde varit men vi gjorde ingen bra match, kommenterade Forsberg.
För Sundsvall Hockey väntar nu en period av träning innan kvalserien till Allsvenskan startar den nionde mars.
Det är vår målsättning att ta oss till Allsvenskan och det tror jag att vi gör. Det ska bli spännande, det kommer att bli en ny serie med lag som vi aldrig mött förut, avslutar Forsberg.

PiteåSundsvall51 (11, 20, 20)
Första perioden: 10 (13.17) Robert Nordberg, 11 (18.12) Niklas Zetterström (Sebastian Lauritzen, Niklas Wästlund).
Andra perioden: 21 (0.36) Dennis Ejdeholm, 31 (11.51) Niklas Strängdahl (Robert Nordberg, Johan Wikberg) spel fem mot fyra.
Tredje perioden: 41 (13.26) Niklas Strängdahl (Johan Johansson, Magnus Berglund) spel fyra mot fem, 51 (14.39) Niklas Johansson (Magnus Berglund).
Skott: 2826 (913, 99, 104).
Utv, Piteå: 6x2. Sundsvall: 7x2, 2x10.
Domare: Alexander Kotevski, Umeå.
Publik: 261.

Mer läsning

Annons