Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ström längtar till Timrå

Timrå IK tog kontakt för bara en vecka sedan. Sedan gick förhandlingarna fort. — Det fanns ingen tvekan från min sida, säger Peter Ström, Timrå IK:s senaste nyförvärv.

Annons
ST-Sport kunde i lördags avslöja att Timrå IK ville ha förre Frölunda-forwarden Peter Ströms signatur på ett kontrakt.
I går fick klubben som man ville.
Det känns jättebra att allt är klart med Peter. Det är en spelare som kan användas både som forward och center och vi är väldigt nöjda över att han har skrivit på, säger sportchefen Kent Norberg, som inte tror att Ström tappat något under den säsong han tillbringat i italienska Cortina.
Visst, italienska ligan är en sämre liga än Elitserien, men topplagen är bättre än många tror. Dessutom har Peter fått ta väldigt mycket ansvar i Cortina och jag tror att han har utvecklats som spelare. Man ska komma ihåg att han i Frölunda producerade mer än trettio poäng tre säsonger i rad, trots att han spelade i tredjefemman...
Peter Ström är glad över möjligheten att återigen få spela i Elitserien.
Jag känner att jag fortfarande har mer att ge på den här nivån och Timrå har gjort ett väldigt gott intryck på mig. Bra tränare, rolig hockey, fin arena med en fantastisk inramning... Jag ser verkligen fram emot säsongen, säger Ström.
Anders Rönmark

Mer läsning

Annons