Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SUNDSBRUK (ST)

Annons
SUNDSBRUK (ST)
Det var en hård och tuff match mellan Sund och Sidsjö/Böle. Det blev mycket kamp mellan lagen och Sund hade de hetaste målchanserna. Sidsjö/Böle hade några farliga kontringar men fick inte någon större utdelning. Bäst på planen i Sund var André Westergren som gjorde mål på en frispark.
Sund IFSidsjö/Böle IF 11 (00)
Mål, Sund: André Westergren.
Sidsjö/Böle: Youseff Snedman.
Domare: Sebastian Nilsson, Sundsvall.
Publik: 50.

KVISSLEBY (ST)
Det var målsnålt mellan Svartvik och Lucksta. Lucksta hade mest bollinnehav och flera målchanser men lyckades inte få in bollen i målet. Svartvik hade tur och och gjorde 10 på en kontring i andra halvlek. Resultatet stod sig matchen ut och Kristian Jacobsson i Svartviks mål fick hålla nollan.
Svartviks IFLucksta IF 10 (00)
Mål, Svartvik: Anders Olsson.
Domare: Kenneth Fahlberg, Njurunda.
Publik: 50.

ALNÖ (ST)
Alnö hade det mesta av spelet i första halvlek. 10 kom efter en genomskärare av Alnös Erik Widén som sedan rundade målvakten och enkelt slog in bollen i mål. I andra halvlek dog spelet av och det blev mycket kamp. Alnö slutade spela och Fränsta kunde kvittera. I Alnö gjorde målvakten Jocke Grannas sin första match i laget.
Alnö IFFränsta IK 11 (10)
Mål, Alnö: Erik Widén.
Fränsta: Jimmy Hansson.
Domare: Henrik Nyström, Sundsvall.
Publik: 100.

TIMRÅ (ST)
Fagervik fick ett tidigt ledningsmål mot Essvik att gå på. Båda lagen skapade många chanser under första halvlek men det var Fagervik som gick till halvtid med en 31 ledning. I andra halvlek hade Essvik många farliga kontringar men fick inte in bollen. Fagervik fick dock in några billiga mål. Bäst på plan var Fagerviks Joakim Berggren som gjorde tre mål.
Fagerviks BKEssviks AIK 61 (31)
Mål, Fagervik: Joakim Berggren 3, Paulo Brass, Anders Persson, Ola Pettersson.
Essvik: Erik Frölander.
Domare: PerOlof Altin, Sundsbruk.
Publik: 40.

NEDANSJÖ (ST)
Det var till en början en jämn match mellan Nedansjö och Östavall. Östavall tog dock över mer och mer av matchen. I första halvlek tar Östavall ledningen redan efter två minuter. I andra halvlek orkade inte Nedansjö stå emot Östavall som pressade på och tog tillvara på sina målchanser. Östavalls Andy O'Shea gjorde två mål och var bäst på plan.
Nedansjö IKÖstavalls IF 14 (01)
Mål, Nedansjö: Stefan Markusen.
Östavall: Andy O'Shea 2, Dennis Forsberg, David Nordberg.
Domare: Jan Söderlund, Sundsvall.
Publik: 22.

Mer läsning

Annons