Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall Hockey satsar nytt

/
  • Alla är vi nya. Bakre raden från vänster: Johannes Westring, Erik Wikström, Jonas Floberg, Tobias Renlund, Robert Vavroch. Främre raden: Johannes Rundgren, Alexander Larsson.
  • Centern Robert Vavroch återvänder till Sundsvall Hockey efter ett par säsonger utomlands. Säsongen 2001/2002 gjorde Vavroch succé i Sundsvall och nu är förhoppningarna stora på tjecken.
  • Förväntansfull tränare. Stefan Lindqvist gör sin första hela säsong som ansvarig tränare för Sundsvall Hockey. — Vi ska vara med och slåss underifrån, säger han inför den nya säsongen.

Ny tränare, nya spelare. Sundsvall Hockey går mot en ny säsong på flera sätt. — Första målsättningen blir att undvika bottenstiden i år, säger Stefan Lindqvist.

Annons
Första skridskotaget för att etablera sig i nya allsvenskan är taget. I går hade Sundsvalls Hockey ispremiär i Gärdehovshallen.
Vi kanske inte har så namnkunnigt lag som Malmö, men det kan också vara en styrka. Vi har ingen press på oss, säger \"nye\" tränaren Stefan Lindqvist med sju a-lagssäsonger som spelare i Sundsvall Hockey sedan tidigare.
Kvar i Sundsvalls unga trupp är merparten av försvarslinjen medan det har varit desto större omsättning på lagets offensiva krafter under sommaren. Försvunnit har bland andra Andreas Lundin och Niklas Zetterström gjort, men Sundsvall hoppas mycket på de nya. Totalt har sju tillkommit och bland dem en \"hemvändare\" tjeckiske centern Robert Vavroch.
Säsongen 2001/2002 gjorde Vavroch 22 poäng på 29 matcher i Sundsvall. Nu hoppas han på ny succé.
Jag är nöjd att vara tillbaka och få spela riktig hockey igen, säger han.
Det är en jätteförstärkning, en riktig klasspelare, som kommer att tillföra mycket för oss i form av rutin och hjärta, säger Stefan Lindqvist nöjt.
De senaste säsongerna har Vavroch spenderat i franska Dijon och österrikiska Zeltweg. I båda klubbarna har han snittat över en poäng per match.
Jag är här som målskytt och jag hoppas kunna bidra med såväl bra spel, mycket mål och assist, säger Vavroch förhoppningsfullt.
Nu är det bara att träna bra och hoppas att säsongen ska gå bättre än i fjol.

Mer läsning

Annons