Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Träffen:Jag är en sportnörd

Annons
Vad är egentligen en sportnörd? Är man en sportnörd för att man tränar nästa alla dagar i veckan och älskar att hålla på med sport? Många tycker nog att jag är en så kallad sportnörd. Men det gör ingenting, det kan jag gärna vara för jag gillar ju det jag gör och trivs med det. Det är inte många som förstår hur härligt det egentligen är att komma hem en kväll, helt slut i kroppen efter ett träningspass. Man är skittrött, bara längtar efter att få komma i säng. Men det är en skön trötthet, man känner att man har presterat någonting. Nu tycker ni säkert att jag verkar vara en heltråkig tjej, att det enda som finns i mitt huvud är sport, att jag inte äter godis utan bara en massa gröt som Gunde Svan. Det går inte ha mer fel! Jag älskar att äta godis och äter nästan aldrig gröt.
Min \"karriär\" startade när jag var 5-6 år. Fotboll och skidor var det som gällde, och så har det fortsatt... Jag har även testat på andra sporter som simning, badminton, orientering, ridning, gymnastik, innebandy, men det är längdskidåkningen och fotbollen som jag har fastnat för.
Det jag tycker är så roligt med de sporterna är nog framförallt gemenskapen, när man är på tävlingar och träffar alla kompisar och glada människor, eller inom fotbollslaget. Jag trivs superbra i laget (Lucksta IF), alla är hur snälla som helst!
Det är många som säger: \"Hur kan det vara roligt att åka skidor, det är ju bara jobbigt och enformigt?\". Men det är faktiskt roligt. De som säger så har inte insett det roliga i skidåkningen. Det är ju inte så att jag åker runt, runt i elljusspåret varenda dag och bara tränar och tränar. Det är allting runt omkring, som på sommaren när det är en massa läger eller när vi hittar på något roligt i klubben. Och hade inte jag haft en massa underbara kompisar inom skidåkningen så hade jag inte hållit på så länge!
Jennifer Elffors

Mer läsning

Annons