Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eklöf kritisk mot V75 i Norge

På lördag drar V75 i väg till Norge.

Annons

Bo Eklöf är kritisk att omgången avgörs på Oslobanan Bjerke.

– Jag tycker att det är de svenska banorna som ska köra V75 om vi ska behålla trovärdigheten mot hästägarna, säger Eklöf i veckans "Travsurr".

Alla svenska travbanor får inte arrangera V75 varje år. Därför är det många som tycker att det är märkligt att lördagens V75-omgång avgörs i Norge. En av dem som ifrågasätter beslutet är Bo Eklöf.

– Alla svenska travbanor bör få ha den här festen som V75 är. Man ska inte alltid behöva resa långt för att kunna vara med i V75. På frågan om det är ekonomiskt försvarbart passar jag, men det är i alla fall min åsikt, säger Bo Eklöf i "Travsurr".

Som vanligt bjuder Bo Eklöf på sina bästa drag inför V75-omgången som innehåller många svenska hästar. En av spikarna är faktiskt en Bergsåkershäst.

– Den här hästen förstod jag tidigt att det skulle bli en riktigt bra häst. Hos Svante Båth har han verkligen utvecklats och sprungit in två miljoner kronor, säger Bo Eklöf.

Den sista tiden har Eklöf inte haft något flyt i sitt tippande och hoppas att veckas rad inte ska bli någon rolig Norgehistoria.

– Systemet är väl lite annorlunda jämfört med många experters. Men sitter mina spikar så kan det bli riktigt roligt på lördag, säger Bo Eklöf.

Mer läsning