Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två poäng av Zäta i natt

Ett mål och ett assist.
Henrik Zetterberg fortsätter ösa in poäng för sitt Detroit Redwings.
Tuffare då för en annan ex-timråit: Niklas Nordgren petad i natt.

Annons
Peter Forsberg fortsätter ha problem att göra mål för sitt Philadelphia, men ligger ändå bakom flera av lagets mål. Lördagsnattens prestigemöte Toronto-Philadelphia slutade i två assist för \"Foppa\" och bortavinst med 5-2. Totalt är han nu uppe i tolv assist. Matchen var jämn fram till första hälften av tredje perioden när Philadelphia gjorde ett ryck och gick från 2-2 till 4-2 genom mål ifrån Mike Knuble och Donald Brashear. Det var Philadelphias tredje raka seger.
Henrik Lundqvist var tillbaka mellan stolparna när NY Rangers förlorade borta mot Buffalo med 1-3. Lundqvist gjorde en bra match med 28 räddningar och två av de insläppta målen kom när laget var i numerärt underläge. Ett av Buffalos mål var dock menat som en passning från Rory Fitzpatrick men pucken tog på en NY Rangersback och gick mellan benen på Lundqvist.
Daniel Sedin var påpassligt framme och gjorde två av målen i Vancouves hemmavinst mot Colorado med 6-4. Henrik Sedin noterades för assist till båda målen medan Markus Näslund noterades för assist till Ed Jovanovskis och Brendan Morrisons mål.
Detroit körde över Columbia på bortais med 6-0 och Jason Williams gjorde tre av målen. Henrik Zetterberg gjorde ett mål och en assist medan Johan Franzén gjorde ett mål. Detroit har öppnat säsongen bra och detta var lagets femte raka vinst.
För Niklas Nordgren blev det inget spel alls i natt. Ray Whitney var tillbaka i Carolinalaget, och därmed fick Nordgren ta plats på läktaren - som så kallad \"healthy scratch\" (en extra spelare vid sidan av det ordinarie laget). Hurricanes vann - borta mot Washington - med 4-0, och Whitney stod för två poäng. Ny chans för Nordgren på måndag.

Mer läsning

Annons