Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

V65-premiär

Annons
Bergsåker (ST)
Nysatsningen med vardags-V65 anlände till Sundsvallstravet i går kväll. Spelformen inleddes med en jackpotomgång där storfavoriterna trillade in i en strid ström. Och de två största gjorde årsbokslut på bästa sätt.

En på förhand favoritbetonad V65-omgång gick i stort sett helt enligt ritningarna. De två största streckmagneterna Bellman Töll samt Sundbo Kravall var planenligt totalt suveräna i respektive uppgörelse.
Den förstnämnde hade riktig lekstuga i ledningen när han tilläts inleda första rundan i löjligt låg 19-fart.
- Det var tacksamt, erkände kusken och tränaren Ulf Ohlsson. Det var som ett ordinärt snabbjobb och kul för hästen att få avsluta säsongen utan att ta ut sig. Bellman har haft ett fantastiskt år och vi får hoppas att det kan bli något liknande 2006, avslutade hemmatränaren.
Kallblodskungen bland fyraåringarna är Hagmyrens Sundbo Kravall. Sonen till Järvsöfaks passerade miljonen i intjänade pengar när han förnedrade sina kullkamrater. Trots 60 meters tillägg satt Jan-Olov Persson i ledningen efter dryga varvet. Och sedan var det spel mot ett mål.
- Han är min fjärde fyraåring som passerar miljongränsen, upplyste Persson efteråt, och nog den mest talangfulla av dem.  Sundbo Kravall får nu ta en paus innan vi tar sats mot en Paris-start i februari. Och det blir väldigt spännande så klart.
Micke Hallberg

Mer läsning

Annons