Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var Romderbyt uppgjort?

Annons
Söndagens mållösa fotbollsderby mellan Roma och Lazio var ett sömnpiller av sällan skådat slag, så händelsefattigt att konsumentorganisationen Codacons nu kräver att publiken ska få pengarna tillbaka.
När spelarna lämnade serie A-matchen var det till burop från båda lagens supportrar. Genast började rykten spridas att ett oavgjort resultat skulle ha varit uppgjort på förhand. Nu agerar Codacons som skriver att matchen var \"märklig\", och vill att den italienska börsen, där båda lagen finns registrerade, ska ingripa.
\"Vi gör så här eftersom vi i tidningarna kan läsa att det finns misstankar om en uppgörelse mellan de båda lagen att matchen skulle sluta oavgjort\", skriver Codacons i ett pressmeddelande.
Varken Romasupportrar eller Lazioanhängare kan ännu känna sig säkra på Romlagen hänger kvar i serie A, men varsin poäng i söndagens derby var viktig i bottenstriden.
Både Lazios anfallare Paolo di Canio och Romas coach Bruno Conti tillbakavisade under söndagskvällen anklagelser om att derbyt var uppgjort.

Mer läsning

Annons