Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veteraner till final

Annons
Som väntat blev ettan i tyngdlyftningens Elitserie Spårvägen för svår för åttan Sundsvall i lagsemifinalen. Men veteranlaget gick till final trots att man bara var två man i stället för tre.
08-orna segrade på 1648 poäng mot 1471 trots att senioren Joakim Lindqvist ryckte hela 125 kg och ungdomen Olle Lundqvist lyckades beveka domarna i både ryck och stöt.
Av veteranerna i Elitlaget kom bara John Ginsby och Jörgen Reiser till start och både andraplats i veteranserie och lagfinalplats bland de fyra var starkt hotad. Men det blev ändå tredjeplats och resa till lagfinalen i Falun första helgen i december.

Sundsvall ligger bäst till i bänkpress
Sundsvalls Atletklubb har Sveriges bästa bänkpressare. För tredje året i följd tog man hem Elitserien. Tvåa kom ASK Eskilstuna, 102 poäng efter, med Borlänge på tredje plats.
I sista omgången satt Fredrik Svensson svenskt rekord med 328 kg i tyngsta klassen på DM i Borlänge. De övriga fyra i elitlaget tävlade på hemmaplan i veckan innan: Marcus Hirvonen, Marcus Andersson, Nisse Forsman och Christer Renman.

Mer läsning

Annons