Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vill inte att det ska ta slut"

/

Hon flyttade från Sollefteå till Sundsvall för jobbet som projektledare för SM-veckan.
Elisabeth Byström har inte ångrat sig en sekund.
– Jag vill inte att det ska ta slut, säger hon.

Annons

I oktober månad började Elisabeth Byström jobba halvtid som projektledare för SM-veckan i Sundsvall, och sedan årsskiftet jobbar hon heltid.

– Ett otroligt spännande jobb som liknar det jag gjort tidigare, säger Byström, som bland annat jobbat som projektledare med det som senare blev Paralympic Winter World Cup.

Den nya tjänsten fick henne att flytta från Sollefteå till Sundsvall, och anställningen hos Näringslivsbolaget löper fram till och med den sista juli.

– Att pendla från Sollefteå till Sundsvall var ingen möjlighet, så jag bestämde mig för att flytta till Sundsvall och ge det här en riktig chans. Efter SM-veckan får vi se vad som händer, nu är det all in på det här, säger Byström.

Av de 39 idrotter som kommer till Sundsvall under SM-veckan så kommer hela 18 stycken att tävla i hamnen.

– Det är riktigt coolt att vi lyckats samla så många idrotter på ett och samma ställe. Det kommer att koka i hamnen, säger Elisabeth Byström.

Projektledaren har en hektisk tid bakom sig och inte lär det bli mindre jobb de sista dagarna inför SM-veckan.

– Det är ett otroligt stort arrangemang eftersom det är så många olika delar som ska lösas. Det är jobb varje dag och det är sena kvällar, men det är alltid kul och jag tycker aldrig att det är jobbigt att gå upp på morgonen, säger Elisabeth Byström.

Mer läsning

Annons