Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Zäta nätade i comebacken

Henrik Zetterberg gjorde mål direkt i sin comeback efter ryggskadan.

Annons
Nicklas Lidström gjorde med dryga sju minuter kvar av tredje perioden 3-2 för Detroit, vilket blev slutresultatet i matchen mot Phoenix i nattens NHL-ishockey.
Henrik Zetterberg var tillbaka efter att ha missat de två senaste matcherna på grund av ryggproblem. Redan efter 3.54 i första perioden visade Zäta att han var spelsugen, 1-0 kom efter en passning från Lidström. Lidström svarade för tre poäng totalt då han även assisterade Tomas Holmström till 2-2. Niklas Kronwall fick tyvärr kliva av isen i mitten av tredje perioden på grund av vad som tros vara en axelskada. Detroit har nu 80 poäng och toppar fortfarande Western Conference.
Det var målsnålt i Florida när Buffalo kom på besök. Ett mål räckte för att Buffalo skulle ta hem segern efter mål av Derek Roy i den andra perioden.
Atlanta tog på hemmais emot Pittsburgh och vann med 4-1 efter att ha haft fem raka förluster. Ilja Kovaltjuk svarade för ett mål, hans 38:e, men var senare tvungen att lämna isen på grund av en knäskada. Hur länge Atlantas stjärna blir borta är än svårt att avgöra.

Mer läsning

Annons