Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Zäta om kompisarna

Annons
Innsbruck (ST)
Stefan Liv: Väldigt talangfull. Ger alltid allt, även på träningarna. Det är mycket som händer kring Liv, han har inte riktigt full koll på grejorna om man säger så.

Johan Holmqvist: Mycket seriös och har en fantastisk säsong bakom sig. Det var mycket hans förtjänst att Brynäs klarade sig kvar i Elitserien.

Henrik Lundqvist: Kan bli Sveriges bästa målvakt genom tiderna. Han är fokuserad och vill hela tiden bli bättre. Speglar sig ofta och är Sveriges svar på Beckham...

Sanny Lindström: En av Timrås bästa backar. Bra ledare och ett riktigt kaptensämne. Äter mest i laget, men tyvärr dålig på playstation.

Magnus Johansson: spelskicklig back med en fin blick för spelet. Är dessutom en jäkel på hästar.

Niklas Kronvall: Detroits nästa storback, som kommer att ta över efter Lidström. Behöver träna mer på golf, för mycket slice.

Christian Bäckman: Spelskicklig och nyttig, ur den yngre generationens backar. Lägger sig vid pokerbordet bara man säger bu!

Mattias Norström: Oerhörd karaktär med 100 procentig inställning. Duktig defensivt men har också visat offensiva kvalitéer. Det märks dock att han är gammalmodig.

Ronnie Sundin: Har fått chansen lite mera sedan han provade lyckan i NHL. Väldigt allround och nyttig för Frölunda. Lugnare människa är svårt att hitta.

Thomas Rodin: Oerhört spelskicklig back. Stark offensivt och utrustad med ett bra skott. Utanför isen skiner det ibland igenom att han är äldst i laget.

Kenny Jönsson: Underskattad spelare, som tillhört Islanders bästa backar under många år. Det är dock problem att höra vad karln säger.

Magnus Kahnberg: Väldigt avig och en bra avslutare. Däremot kan man inte säga att han är världens bästa pokerspelare. Även om han gärna skryter om det mesta.

Daniel Alfredsson: Har en jäkla finish och är urstark. Blick för spelet, bra skott, ja han har helt enkelt allt. Dessutom bäst i truppen i tennis. Även om jag inte mött Affe än...

Daniel Sedin: Har en fantastisk blick för spelet. Dessutom stark och snabbare än vad många tror. Jag har aldrig förlorat mot honom i golf.

Henrik Sedin: Spelskicklig, stark, snabb och duktig defensivt. Lite bättre än sin brorsa på golf, men han har aldrig heller slagit mig.

Mattias Weinhandl: En bra avslutare som visat att han nästan kan göra mål på vad som helst. Har en fin spelblick dessutom. Något av en perfektionist och största gamblern i gänget.

Johan Fransén: En väldigt bra allroundspelare som jag tycker är klart underskattad. Utanför isen är han däremot trött för det mesta.

Jonathan Hedström: En väldigt bra kedjekompis och rumskamrat. Man vet var man får och han visar alltid en härlig inställning. Skjuter hårdast i laget. Däremot lite för feg på skotern för min smak. 

Peter Nordström: Riktigt bra defensivt och kan ta bort nästan vilken motståndare som helst. Kan allt inom ishockey, även materialbiten.

Per-Johan Axelsson: En riktig lagspelare som aldrig ger upp. Lagets glädjehöjare och det är verkligen svårt att låta bli att skratta när man är i närheten av \"Pebben\".

Samuel Påhlsson: Det finns inte många spelare som är starkare än honom. En fin blick för spelet och bra på allt. Ingen som stressar upp sig i första taget.

Mikael Samuelsson: En överraskning för många, men jag har alltid tyckt att han varit duktig. Tränar väldigt mycket, men har haft det tungt vid pokerborden.

Jonas Höglund: En riktig sniper, som vet hur man avslutar. Annars är han en av dem jag känner minst i truppen.

Jörgen Jönsson: Otrolig ledare som är duktig på allt. Han skulle platsa i NHL hur lätt som helst. Har livstidskontrakt på kexchoklad.

Mer läsning

Annons