Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sportchefen om Jocke Nilsson: "Klart det finns intresse"

Joakim Nilsson rehabtränar sitt onda knä och har ännu inte spelat någon träningsmatch för giffarna.
Frågan är om det blir någon alls den här våren för försvarstalangen, som uppges jagas av Elfsborg.

Joakim Nilsson kan åter vara på väg bort från GIF Sundsvall. Enligt Borås Tidning har Allsvenska IF Elfsborg lagt ett bud på 22-åringen som gjorde succé i A-laget.

Något som inte sportchefen Urban Hagblom vill bekräfta.

– Hur andra tolkar det hela kan jag inte uttala mig om, men det är klart att det finns ett intresse. Det är ju en spelare under utveckling och tillhör U21-landslaget, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Läs även: Tredje raka träningssegern – Giffarna vägrar förlora

Han vill alltså inte kommentera uppgifterna om att det ska finnas ett bud på GIF-spelaren men medger att flera klubbar har visat intresse för mittbacken.

– Förra sommaren var vi så gott som klara med Nijmegen och sedan var det aktuellt med Mechelen. , säger han.

Elfsborg har haft ögonen på Joakim Nilsson länge, men att han nu figurerar i ryktesfloran runt allsvenska topplaget Elfsborg beror på att Sebastian Holmén, som ser ut att lämna Elfsborg för Dynamo Moskva, behöver ersättas.

Dessutom är norske försvararen Jörgen Horn blivit långtidsskadad.

Läs även: Frustrerad Rúnar såg rött – då drog domaren fram kortet med samma färg

Välkände Valid Atta är även han högaktuell och källor till Sundsvalls Tidning beskriver situationen i Elfsborg, som att Boråsklubben är beredd att köpa båda spelarna.

ST-sporten har sökt Joakim Nilsson utan resultat.