Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ST för 25 år sedan: Bejublad återförening på Pipeline: Än brinner lågan hos Brända Barn

Röken låg tät. Vissa sångare hade förmodligen varit osynliga i dimman. Men Anders ”Brodde” Brodin syntes. Han stod där, till en början lite avvaktande, och tittade ut över publiken i sin gamla hemstad. Men snart slappnade både han och de andra medlemmarna i Brända Barn av. Det återförenade Sundsvallsbandet lockade 450 personer till Pipeline. Konserten blev en kraftfull explosion. Ljudet var högt och klart och Brända Barn visade att de fortfarande kan brinna.

Vårdslösa bilister gör tomten farlig. Staketet har körts sönder fyra gånger. Trädgårdsmöblerna har gått i bitar, uthuset har fått sig en törn. Familjen Henricsson bor vid korsningen Sveavägen-Sallyhillsvägen i Sundsvall. De känner sig inte längre säkra när de är ute på tomten. Nu anser Agnetha och Anders Henricsson att det är på tiden att det görs något så att hastigheten sänks på Sallyhillsvägen. ”Vi tycker att det borde göras bulor på vägen. Det är också ett krav från Hem- och Skolaföreningen eftersom St Olofsskolan ligger i närheten”, säger Agnetha.

Törsten måste ha varit svår efter en lång påskhelg för de inbrottstjuvar som länsade travbanerestaurangen i Bergsåker på 15 backar coca-cola och 180 liter folköl. Så svår att de missade en dator för 25 000 kronor, när de stal en bärbar telefon och en bärbar telefax på kontoret. Totalt beräknas värdet av det stulna uppgå till 30 000 kronor, men räkningen från glasmästaren lär inte heller bli billig.