Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ST för 25 år sedan: Färgsprakande invigning när ST Cupen startade och dyrare att bada på sporthallsbadet

ST Cupen i ishockey har startat, och pågår ytterligare i två dagar innan årets segrare ska koras. Vilket lag som ska stå som slutsegrare törs ingen tippa - åtta av de tolv lagen har fortfarande chansen. Årets upplaga av ST Cupen i ishockey ser ut att bli en av de mest spännande i den 18-åriga turneringens historia. Förutom gruppspel bjöds det också på en färgsprakande invigning, med inmarsch enligt OS-modell. På bilden ses Egil Thisell och kommunens representant Kjell Andersson dela ut gåvor till de olika lagen.

Från och med den 1 januari är det dyrare att bada vid Sundsvalls kommuns inomhusbad. En tvåbarnsfamilj måste numera betala 68 kronor för att bada i Sporthallsbadet. Avgifterna har belagts med 25 procents moms. Sporthallsbadet har dessutom höjt priset med ytterligare några kronor. ”Är man några stycken i familjen har man inte lägre råd att bada. Det känns i plånboken”, säger badgästen Maud Forsberg. Bosse Olsson, enhetschef för Sporthallsbadet, anser dock att priset är rimligt med tanke på den service som erbjuds.

I Stöde finns filmkulturens trogna vapendragare och räddningen för en filmtörstande publik. För att bjuda Stödeborna tillfälle att se film på bio har de satsat 50 000 kronor ur egen ficka. Dessutom kommer de att sköta filmprojektorn utan att ta ut någon ersättning för det. Än så länge är det bara Lage Sjödén som har tillstånd att köra projektorn, men ytterligare tre i biogänget har utbildat sig och väntar bara på tillstånd.