Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(ST)or satsning på Ånges företagargala

Företagargalan i Ånge fördjupar samarbetet med ST. För första gången någonsin är ST.nu den officiella kanalen där de nominerade kommer avslöjas.

I fjol sändes för första gången Företagargalan i Ånge live på ST.nu. En satsning som i år tar ytterligare ett kliv. Detta genom att ST-webben nu blir den officiella kanalen för tillkännagivandet av samtliga nomineringar, och det med start klockan 09.00 i dag.

Så presenteras de nominerade på ST.nu:

MÅNDAG, 09.00: Årets Entreprenör man/kvinna (Ånge kommuns pris).

TISDAG, 09.00: Årets trotjänare.

ONSDAG, 09.00: Årets rookie.

TORSDAG, 09.00: Årets företagare.

Och från arrangörshåll så ser man positivt på det nya sättet att presentera nomineringarna.

– Det känns riktigt bra och spännande. Genom media så har vi möjligheten att nå ut på ett helt annat sätt, säger Leif Edh, ordförande i Företagarna Västra Medelpad.

– Och att man livesänder galan gör ju att fler kan ta del av det som händer, fortsätter han.

ST:s chefredaktör Anders Ingvarsson tycker att satsningen är ett bra exempel på de möjligheter som de digitala kanalerna ger.

– Vi vet hur viktigt det lokala företagandet är för lokalsamhället. Därför känns riktigt kul att vi gör den här satsningen, och att vi kan presentera unikt material som berör alla våra läsare, säger han.

Programledare för sändningen blir Roland Engström, som själv har kopplingar till kommunen genom sin släkt i Östavall.

– Jag har alltid haft en del av hjärtat i västra Medelpad, så jag ser verkligen fram mot den här kvällen och tror det kommer bli riktigt bra, säger han.