Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ST:s app har laddats ner tusentals gånger på bara några dagar

Över 7 500 personer har sammanlagt laddat ner ST:s app på onsdagen, och den har något som är användbart för alla.

Tävling: Ladda ner appen du också – tävla om fina priser

– Jag brukar rekommendera mina kompisar som reser mycket, både i jobb och på fritid, att ladda ner den för att man alltid kan hålla sig uppdaterad med trafikläget. Det känns otroligt skönt att ha koll på det om man ska ut på vägarna, särskilt nu vintertid, säger Marielle Anteskog, bilageredaktör i Hälsingland.

För den som reser mycket även inom landet är appen användbar. Nyheter laddar snabbare i den än på hemsidan, vilket kan vara användbart för den som pendlar mycket eller vistas i områden med sämre internetuppkoppling.

Om lanseringen: Nu är den här: ST:s app

Men den stora nyheten är möjligheten att få så kallade push-uppdateringar, meddelanden i mobiltelefonen, om nyheter som intresserar dig. Appen ger alla möjlighet att välja vilka områden som intresserar en och skickar push-notiser därefter.

– För egen del känns det skönt att alltid kunna hänga med i trafikläget med hjälp av push-notiserna, inte bara på sådant som händer i min hemstad Hudiksvall utan också i övriga Hälsingland. Man kan ju välja själv vilka geografiska områden man vill följa, det är bra tycker jag, säger Marielle Anteskog.

Läs också: Så här gör du för att hämta appen

Till en början kommer man att kunna få meddelanden om sina favoritlag i första hand, men med tiden kommer det att bli mycket mer.

– Inom kort kommer du kunna följa både ämnen som intresserar dig och ditt lokala lag, säger Markus Sandin, som ansvarar för apputvecklingen i Mittmedia.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!