Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ST sänder Samuelssons sista föreställning – ett möte med lokala stjärnor

Säsongen är över. Ändå väntar en högklassig avslutning i Sporthallen.
Granlo BK tar emot ett handplockat lag med profiler från de andra lokala klubbarna. Kort och gott; ett All Star Team.
– Det är superkul. För alla innebandynördar är det en fest, säger Granlotränaren Magnus Svensson.
Klockan 15.00 på lördag är det tekning i Sporthallen och ST Sporten sänder live på ST.nu.

Annons

Bröderna Samuelsson som flyttar till Schweiz är förstås de tyngsta och mest spektakulära förlusterna från Granlo BK som åkte ur Superligan.

– Det lär dröja innan några av våra stjärnor spelar i Sporthallen igen. Det är härligt att de får avsluta på ett kul sätt. Jag hoppas att det blir avslappnat och roligt och att de bjuder på sig själva, säger Magnus Svensson.

– Det känns som en rolig grej att göra, en bra idé att avsluta säsongen med, säger Adam Persson som gör sitt sista framträdande i Sporthallen på ett bra tag.

Snart väntar flytt till Göteborg och spel med Pixbo de kommande tre säsongerna.

Men för väntar ett möte mot ett lokal All Star Team.

Ett lag består av 17 innebandyspelare från olika herrlag i Sundsvall och Timrå. Bland andra deltar poängligavinnaren Alexander Johansson från IBK Sundsvall, Ankarsviks unga talang Erik Rhodin (spelar med GBK nästa säsong) och rutinerade Paal Sundberg från Klockarberget.

Dessutom kommer IBK Sundsvalls back Tom Nilsson möta sitt framtida lag efter att han skrivit på för Granlo kommande säsong.

I Granlo BK saknas Kristoffer Asp, Adam Persson, Anton Eriksson och Ondrej Mikes.