Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stefan Silvas mål i GIF Sundsvall: "Göra kaos i Allsvenskan"

Stefan Silvas mål är att "göra kaos i Allsvenskan". Det berättade GIF Sundsvalls hyllade nyförvärv han när han gästade Fotbollskanalens tv-sändning Superlive.

Annons

Stefan Silvas kontaktnät inom den svenska fotbollen är stort. Redan när han värvades var John Guidetti snabb att hylla Silva som "Allsvenskans bästa nyförvärv".

Läs också: John Guidetti om GIF-värvningen av skyttekungen: "Allsvenskans bästa nyförvärv!"

Som gäst i Fotbollskanalens Superlive får Stefan Silva själv kommentera två kompisar, Alexander Milosevic och Nabil Bahoui, som bytte klubb innan gårdagens övergångsfönster stängde.

Läs också: Stefan Silva om planen på att återförenas med John Guidetti och svackan i karriären: "Jag vek ned mig"

– Det var bara sex månader sedan han gjorde kaos i Allsvenskan, säger Silva när han förklarar att han inte är överraskad över Bahouis flytt till Hamburg.

Läs också: Olof Mellberg om GIF Sundsvall: "De ser väldigt trygga ut"

Silva får därefter frågan om han själv kommer "göra kaos" i Allsvenskan.

– Mitt mål är att göra kaos i Allsvenskan, faktiskt.

Se hela inslaget i tv-spelaren ovan.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om GIF Sundsvall. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.