Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

STF Medelpadskretsen

Drygt femtio medlemmar deltog när Svenska Turistföreningens Medelpadskrets firade sitt trettioårsjubileum. Firandet med tillhörande fest hade förlagts till Torpshammars Herrgård. När festdeltagarna anlände med buss från Sundsvall gavs tillfälle att mingla runt och titta på bilder från olika arrangemang som ägt rum under åren. Därefter presenterade värdinnan, Jennie Särlefalk, på ett fängslande sätt herrgården och dess intressanta historia. Jubileumsbuffén avnjöts vid de vackert dukade borden under otvungna och trevliga former. Under kvällen berättade ordföranden, Anders Norberg, om STF och hur vår kretsförening bildades. Han riktade även uppmärksamheten på de pionjärer och tidigare ordföranden i föreningen som inbjudits.

Ett bildspel med bilder från senare års fjällresor i Jämtland och Lappland påminde många i sällskapet om trevliga upplevelser i kretsföreningens regi.