Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnkomikern Josefin Johansson gästar Skratta med käften

Skratta med käften betvingar novembermörkret med roliga personer på torsdagskvällen. Dragplåster är Josefin Johansson.

Annons

Josefin Johansson är komiker och skådespelare. 2015 nominerades hon till "årets kvinnliga komiker" på svenska standupgalan.

Hon är också mycket uppskattad som konferencier och föreläsare. Hon besitter också goda sångkunskaper och kombinerar gärna sina konferencieruppdrag och föreläsningar med sång.

Josefin Johansson började 2006 på Sveriges Radio P3 och har arbetat med program som "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession".

Hon ståuppar runt om i landet och har de senaste åren även skrivit och agerat i tv, film, radio och på scen. Det har lett till att hon medverkat i tv-produktioner som "Det stora matslaget", "Partaj", "Dobidoo", "Robins" med mera.

Hon är även initiativtagare till Humorkollo, ett humorseminarium som riktar sig till tjejer. Just nu är Josefin aktuell i Intresseklubben i SVT, Helt i Sant i P4, podcasten "Crazy Town" och sin egen show "Tjejgrejer".

Men det är flera som uppträder på Railway Saloon den här kvällen.

Jimmy Södermark fortsätter bjuda på nya idéer som presenteras med stor inlevelse och glimten i ögat.

Daniel Strömberg, mannen som vann Sveriges största nybörjartävling i Standup "Bungy Comedy", gjorde braksuccé förra gången han gästade klubben. Nu är han tillbaka.

Jonatan Brynielsson är Njurundasonen som är en del av Skratta med Käften och som under sitt första år redan synts på flertalet etablerade klubbar runt om i Sverige.

Yngve Hansson är mannen som visar att gammal är äldst och att det aldrig är försent att börja med något som är roligt.

Kvällen hålls ihop av konferenciern Lacke Svensson.

Första komiker kliver på scenen 20:00.