Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stöde avslutade seriespelet med förlust – laddar nu för kvalet

På söndagen tog Stöde IF mot Frösö IF på Stöde IP och spelade sin sista seriematch innan kval. Tråkigt nog för Stödes del slutade det med en förlust på 2–6.

Efter en tung säsong med ett tunt lag fick Stöde avsluta med ännu en förlust.

– Det var riktigt raggarfotboll på Stöde IP under den matchen. Det var två lag som inte hade något att spela för, säger Stödes tränare Conny Sjödin.

Under matchen passade Sjödin på att testa spelare på nya positioner inför kvalet som väntar. Men tanken var aldrig att släppa in så pass många mål.

– Ja, det var ju inte planen direkt. Det var en konstig match för vår det, det var som att energin var borta. I andra halvlek får vi en straff som vi bränner och efter det dör vi av helt.

På lördag är det mer som står på spel. Kvalet för att hålla sig kvar i trean drar igång och det med en match mot Östavall.

– Vi förlänger säsongen med tre veckor och det ska faktiskt bli riktigt roligt. Då har vi något att kämpa för och det blir tävling på riktigt.

I kvalet möter de som enda laget från division 3 tre lag från divisionen under.

– Jag tror att vi kommer att få kriga i alla möten för att vara med. Men det är också det som blir lite roligt. Det blir skarpt läge igen och vi får nu köra all in.

Har du hunnit tänka på framtiden, blir du kvar som tränare?

– Nej inte direkt, nu ligger fokus på kvalet. Personligen har jag faktiskt inte tänkt längre än till nästa match.