Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stödet för SD handlar mer om vad folk tror att andra tror

Läser en insändare i ST att SD är största partiet och sprider rädsla? i verkligheten gäller senaste valresultat från 2014 där SD fick 12,86 procent av rösterna. Allmänna opinionen är ingenting annat än det folk tror att andra tror. Och är det inte bättre att SD sprider fakta om sig själva än en massa dumheter?

SD stöder storbankernas sänkta vinstskatt och skattefinansierade riskkapitalister i välfärden. Storbankerna, näringslivet med riskkapitalisterna skulle missgynnas om SD:s invandringspolitik blev verklighet. Sedan påståendet att LO svärtar ner SD och deras politik – är det inte SD:s politik då? "LO: SD försöker dölja sin arbetarfientlighet", stod det att läsa i Expressen.

Partiledningen i SD är säkert mer intresserade av placeringar på börsen nu när privata skattefinansierade välfärdsföretag har börjat börsintroducera efter SD:s stöd, och vinstförbudet är undanröjt. Nä, nu gäller snart vinstintresse på vård av senildementa gamlingar på börsen av SD-anhängare.

Pyramidspelet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel