Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stöldvåg fortsätter i kommunen

Ångepolisen har fått in ytterligare ett antal anmälningar om stölder och inbrott som ägt rum under veckan.

Annons

Listan över Ångebor som drabbats av inbrott har blivit längre. Det kan polisen konstatera sedan ytterligare en handfull anmälningar hamnat på deras bord.

Tidigare i veckan kunde vi berätta om flera inbrott i uthus och bilar, och nu finns ytterligare två anmälningar som ska ha ägt rum under samma period och på snarlikt vis. Adresserna är Bergsgatan och Parkgatan, och i det sistnämnda fallet ska tjuvarna ha tagit med sig två cyklar från platsen.

Vågen av stölder slutar dock inte där. Någon gång mellan onsdag och torsdag så har man brutit sig in i en bil på Floravägen och lagt beslag på en uppsättning golfklubbor. Stölderna har sedan fortsatt väster om Ånge, där bland annat Bybergets intresseförening haft påhälsning och en boende i Albybyn blivit av med två motorsågar, en häcksax och två stekar av vildsvin och älg.