Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor dramatik när Stöde föll: "Vi slarvar bort ledningen"

Stöde tog ledningen med dryga kvarten kvar mot Björna.
Trots det blev det noll poäng.
– Vi slarvar bort ledningen helt enkelt, säger lagkaptenen Johan Bergman.

Tobias Eriksson Ehlin gav gästande Björna ledningen redan efter två minuter på Norrporten Arena med ett distansskott.

Innan den första halvleken var över hade Stöde tagit sig in i matchen igen och Khoger Friad Hammad hade kvitterat kvarten från halvtid efter en hörna.

Stärkta av kvitteringen kunde Stöde ta ledningen i matchminut 72 när lagkaptenen Johan Bergman överlistade Björnamålvakten, även det efter en hörna.

LÄS MER: Så storsatsar vi på bevakningen av lokalfotbollen – runt 20 matcher livesänds med kommentatorer

Där och då såg det ut som att Stöde skulle ta alla tre poäng, men så blev det inte. I stället stod laget för ett självmål fem minuter från 90.

Och det skulle bli värre.

På tilläggstid fick Stöde en hörna och skickade upp nästan alla spelare de hade för en sista forcering. Det slutade med att Björna kunde kontra och skjuta hem alla tre poäng.

– Vi slarvar bort ledningen helt enkelt. Det är en stor besvikelse. Vi är det bättre laget och ska vinna matchen, så det är lite extra tungt. Hade vi torskat mot ett bättre lag hade det inte varit något att säga om, men vi kändes bättre och så hade vi lite otur med ett självmål, säger Johan Bergman:

– Vi ville så gärna vinna och gick upp på hörnan utan att tänka på att de skulle kunna göra mål också. Vi gjorde väl inte jobbet hem riktigt efter hörnan. Det är en stor besvikelse som sagt.

LÄS MER: Storsatsning på lokalfotbollen – de här matcherna livesänder vi