Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor polisinsats när mc-gäng festade i Gnarp – narkotika och vapen togs i beslag

Flera polispatruller bevakade under lördagskvällen och natten mot söndag en fest på Östra Stationsvägen i Gnarp där medlemmar i en motorcykelklubb deltog. Såväl vapen som narkotika beslagtogs.

Festen hölls i en lokal i området och polisen är förtegen om sin taktik och antalet resurser man använde i samband med händelsen – och varför man överhuvudtaget valde att finnas på plats.

Polisen har ingen kommentar till om det är en kriminellt belastad grupp som var på festen men säger att det inte fanns anledning för allmänheten att vara extra vaksam.

Vid 05-tiden på söndagsmorgonen hade polisinsatsen avslutats. Daniel Ågren, befäl vid polisens regionledningscentral, sammanfattar den så här:

– Vi har gjort minst ett beslag av narkotika och noterar ett brott mot knivlagen i samband med en husrannsakan i en bil. Dessutom noterar vi ett brott mot vapenlagen genom att vi kunde knyta pepparsprej till en person. Och minst en person har omhändertagits för fylleri.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, mms/sms: 72060 e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten.

FLER NYHETER:

Berusad man somnade i taxi – lämnades över till sin fru

För Plus-kunder: Lista: Så mycket tjänar spelarna och tränarna i Timrå IK

Sundsvall går mot segern – kan utses till Sveriges vackraste stad: "Bara Visby som hotar"

För Plus-kunder: Briggen Tre Kronor gästar Sundsvall – följ med ombord på det mäktiga fartyget

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.