Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor sökinsats efter försvunnen man i Sundsvall – polisen efterlyser tips från allmänheten

En 37-årig man från Sundsvall anmäldes försvunnen under onsdagskvällen och nu behöver polisen hjälp av allmänheten för att hitta honom.
En stor sökinsats pågår där polispatruller, hemvärnet och Missing People deltar.

Mannen har varit försvunnen sedan 16-tiden på onsdagen och sågs senast i Sallyhill i Sundsvall.

Den försvunne mannen är 182 centimeter lång, smal och har mustasch. Vid försvinnandet tros han ha burit blå jeans eller svart träningsbyxor, grön fleecejacka och en rutig beige "gubbkeps".

Uppdatering (söndag): Polisen har avslutat sökinsatsen efter försvunne 37-åringen: "För lite att gå på"

Polisen misstänker i nuläget inget brott i samband med mannens försvinnande och de söker med polispatruller i området där han senast sågs.

Hemvärnet deltar också i sökinsatsen samt en polishelikopter.

Hundpatruller används i sökinsatsen och därför önskar polisen att allmänheten försöker hålla sig undan från skogsområdena vid Sallyhill, Nacksta, Grodstjärn, Sörnacksta och Klissberget. Sökinsatsen görs i ett område i taget.

– Vi har inte hittat honom än och är fortfarande intresserade av iakttagelser. Om man har sett någon som stämmer in på signalementet kan man ringa 114 14, men skulle man se honom här och nu ska man ringa 112, säger Marie Andersson, kommunikatör vid polisen.

När mörkret infall sig avslutades sökande med helikoptern. Vid 21.50 höll hemvärnet på att avrunda sin medverkan i dagens insats. De har under dagen bland annat sökt med motorcyklar i olika områden och kommer att återuppta sitt letande på fredagsmorgonen.

Sökandet kommer att fortsätta under natten med polispatruller och Missing people.

– Under dagen och kvällen har vi fått in tips och vi har kollat alla. Inget har lett till att vi har hittat honom, säger Marie Andersson.

FLER NYHETER:

En person har hamnat i Selångersån – räddningsinsats pågår

För Plus-kunder: Statsvetaren ifrågasätter: "Landshövdingar bygger på en gammal samhällsordning"

Ödestuga i Sollefteå bas för rysk kriminell grupp

För Plus-kunder: Anrik restaurang i Stenstan till salu: "Några gäster har blivit mina kompisar"

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.