Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stora torget duger som det är

Vi Sundsvallsbor vill inte ha någon ombyggnad av torget. Dessa pengar, 40 miljoner, blev enligt den senaste siffran 43 miljoner. Det blir väl som Himlabadet dubbelt så dyrt, så dåliga som kommunens tjänstemän är på att räkna och driva projekt. Tänk om SCA eller andra företag skulle räkna så dåligt på sina projekt, då skulle folket få sparken.

Peder Björk, du lovade att du skulle satsa på omsorg och skola när du talade vid valdebatten. Men vad händer – dina tjänstemän på kommunen kör över dig och lägger ut massor med pengar på Olof Palmes torg, Storgatan, E4 och en massa cykelbanor som ingen åker på, och du sitter tyst.

Du kommer ut med någon dum förklaring, om att det ej går att flytta pengar mellan olika förvaltningar – du ljuger för oss.

Du måste lyssna på kommuninnevånarna, vi lever i en demokrati, med det gäller tydligen ej i Sundsvall. Vi får väl börja med protestmöten och civil olydnad om ni ej ändrar er på kommunen. Det är snart val igen, Peder, och då kommer vi ej att tro på något som du säger, för du säger en sak och gör en helt annan. Visa att du har lite pondus och släpp på prestigen, och stoppa utbyggnaden av Stora torget. Lägg pengarna på skolan, omsorgen och en ny sporthall i stället.

TH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel