Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storförlust för Alnö på dålig plan

Frösö besegrade Alnö med 4-0 i en match som man ägde totalt. Enligt Frösö IFs tränare Per-Mårten Jonsson så var siffrorna snarare i underkant.

Två mål på hörnor, en straff och en fantastisk omställning. Så beskriver Frösö IFs tränare matchen mot Alnö. Enligt honom var resultatet dessutom i underkant.

– Planen var ju ganska dålig. Det var långt gräs och den var väldigt blöt i mitten. Vi är ju ett lag som vill spela bollen på backen så det var till vår nackdel, säger Pär-Mårten Jonsson.

Frösö tog i taktpinnen efter fem minuter och spelade starkt matchen rakt genom. Med en match kvar på säsongen ligger Frösö på en sjunde plats. En placering som Per-Mårten inte är helt nöjd med.

– Jag hade nog förväntat mig mer. Men vi har haft en del sjukdomar och skador. Vi ska sätta oss och utvärdera säsongen efter nästa match, säger han