Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storförlust för Stöde – topplaget alltför svårt

Stöde IF inledde starkt, men föll ändå stort mot Kramfors-Alliansen. Gästerna vann till slut med 4–0. – Jag tycker inte att det speglar matchen helt, säger tränaren Conny Sjödin.

Efter att ha förlorat de två inledande omgångarna tog Stöde IF sina tre första poäng för säsongen borta mot Röbäcks IF i tordags kväll.

Mot topplaget Kramfors-Alliansen såg de inledningsvis ut att ha konserverat formen, men efter att ha bränt två superlägen vid 0–0 på konstgräset på Norrporten Arena drog gästerna ifrån. Av deras totalt fyra mål gjordes tre av skyttekungen Petter Thelin.

– Vi förlorade mot ett bra lag, men hade kunnat få en betydligt bättre start. I stället blev vi hårt straffade, det var väldigt tungt att få 0–1 och 0–2, säger Stödes tränare Conny Sjödin.

Vad hade ni för känsla inför matchen?

– Känslan inför matchen var att allt kunde hända, att vi kunde få nån slump med sig eller att vi skulle vara hundraprocentiga. Sedan blev det tungt vid målet, även om grabbarna aldrig slutade att tro på det.

Förlusten var lagets tredje totalt, något som gör att de är på nedflyttningsplats i en fortsatt ung tabell.

– Det är tungt. Resultatet svider, jag tycker inte att det speglar matchen helt. Det hade känts bättre om vi fått två eller i alla fall ett mål, men vi räckte inte riktigt till.

I slutet av första halvlek tvingades vänsterbacken Carl-Philip Göransson utgå med en knäskada.

– Han har känt av knäet förut, så det var lika bra att byta ut honom. Han är en viktig spelare för oss. Självklart var det jobbigt för honom, säger Conny Sjödin.

Stöde IF–Kramfors-Alliansen 0–4 (0–2)

Mål K-A: Petter Thelin 3, Calin Marius.Publik: Ingen uppgift.Domare: Arian Chalak.