Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsatsning på SCA-cupen – här är alla matcher Hockeypuls sänder: "Perfekt uppladdning"

 
SCA-cupen 2017
Visa alla artiklar

Livesända matcher, studiomagasin och djupdykningar i alla lag.
Hockeypuls fortsätter att satsa och livesänder SCA-cupen.
– Det kommer bli den perfekta uppladdningen inför säsongen, säger Hockeypuls och Mittmedias redaktör Adam Johansson.

Vill du vara med och delta i våra sändningar? Använd #hockeypuls på sociala medier så dyker dina åsikter och tankar upp under matcherna.

Ännu en gång är det dags för den traditionsenliga SCA-cupen.

Trots att Sundsvall Hockey i år inte finns med i cupen, så kommer den populära försängsturneringen i år att spelas mellan 26 augusti och 2 september, med Timrå IK, Mora IK, Modo Hockey och Björklöven.

– Vi är otroligt tacksamma att lagen ställer upp och kommer nu ändå. Det var inga problem alls, och i min värld är det en jättebra cup med riktigt bra hockeymatcher i Sundsvallsområdet. Det hade varit ännu roligare om vi också var med, men det blir ändå en bra cup, säger Roger Magnusson, cupansvarig från Sundsvall Hockey.

Efter förra årets succé kommer Mittmedia och Hockeypuls nu återigen att livesända samtliga matcher från Sundsvall Energi Arena under veckan.

– Succén var en av faktorerna till att Mittmedia inledde en stor plus-satsning. Sporten i allmänhet, och hockeyn i synnerhet, är ett flaggskepp i Mittmedia. Det ska vi återigen visa under årets turnering i Sundsvall, säger Hockeypuls redaktör Adam Johansson.

I år kommer konceptet även att utvecklas ytterligare. Du som tittare kommer bland annat kunna interagera med våra experter, och synas i vår livesändning genom att använda hashtagen #hockeypuls på Twitter.

– Förutom studio och kommentatorer under matcherna kommer vi även att ha en rinkside-reporter som ger våra tittare intervjuer och senaste nytt under matchen. Dessutom djupdyker vi i alla lag, snackisar, spelare och ledare under våra Hockeypuls-magasin som sänds alla vardagar under cupveckan, säger Adam Johansson.

För att kunna ta del av alla livesända matcher och studiomagasinen behöver du vara Plus-kund på någon av Mittmedias sajter.

Här kan du bli Plus-kund: Ta del av allt innehåll på Mittmedias sajter och appar – bli Plus-kund

Så sänder Mittmedia SCA-cupen:

Lördag 26/8:

Modo-Björklöven – Mittmedia/Hockeypuls sänder EJ

Tisdag 29/8:

12:00: Studiosändning – Modos dag

Onsdag 30/8:

12:00: Studiosändning – Timrås dag

18:45: Se Timrå-Modo här

Torsdag 31/8:

12:00: Studiosändning – Moras dag

18:45: Se Björklöven-Mora här

Fredag 1/9:

12:00: Studiosändning – Björklövens dag

18:45: Se Timrå-Mora här

Lördag 2/9:

13:30: Se Modo-Mora här

17:15: Se Timrå-Björklöven här