Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger för Gustafs GoIF i sista omgången

Det blev aldrig spännande när Gustafs mötte Selånger i sista omgången av division 1 för säsongen. Matchen slutade 5-0 till Gustafs GoIF.
– Jag tycker Selånger kämpade på bra men det hade kunnat bli större resultat, säger Gustafs GoIFs tränare Tomas Hultgren

Under lördagen spelades den sista omgången i damernas division 1. Gustafs GoIF var länge med i toppen och placerade sig till slut på en tredje plats i tabellen.

– Det som saknades var att vi var lite ojämna. Vi gjorde mest mål i serien men Sundsvall vinner för att de var ett mer kompakt lag, säger Tomas Hultgren.

Kvällens match mot bottenplacerade Selånger slutade hela 5-0 till Gustafs. Enligt Tomas Hultgren hade resultatet kunnat bli mer.

– Vår målvakt hade ingenting att göra. Men vi var inte helt allerta när vi fick målchanser heller, säger Tomas Hultgren.

Frida lindgren 2, Hanna Liundgren, angnes holqvist, sofia öja.