Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger för Heffnersklubban hemma mot Krokom/Dvärsätt

Heffnersklubban hade en riktig målfest när man besegrade Krokom/Dvärsätt hemma på Nya HK Vallen i division 2 mellersta Norrland i fotboll. Heffnersklubban gjorde sex mål, och vann med 6–0 (4–0).

– Vi tar tag i matchen direkt, får ett tidigt ledningsmål och har 4-0 med oss i halvtid. Det var kul idag att målen gjordes av dubbla tvåmålsskyttar, Agnes Hurtig Edlund och Felicia Andersson. Idag lyfter vi fram kollektivet men plussar lite extra för tvåmålsskyttarna. Nu siktar vi framåt mot kommande matcher, tyckte Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz, efter matchen.

Segern säkrades av Heffnersklubbans målskyttar, Emma Sjölén 2, Agnes Hurtig Edlund 2, Sanna Bergström Älmqvist och Felicia Andersson.

Krokom/Dvärsätt har startat svagt och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Heffnersklubban tog nu sin första seger.

Heffnersklubban tar sig an Östersund 2 i nästa match hemma söndag 26 maj 18.00.